joi, 3 decembrie 2009

Intensitate



O privea… ii vedea picaturile de transpiratie cum curg usor pe pieptul ce tresalta tulburator. O lacrima sarata i se opri pe sfarcul trandafiriu si se topi acolo in caldura inimii. Trebuia...o nebunie ii soptea in urechi... sa simta gustul sarat pe buzele lui arse de dorinta si crapate de dor.


Isi dorea sa o poata privi mereu cu aceeasi patima dureroasa pe care o simtea acum. In mintea lui isi faceau loc usor-usor sute de iluzii nebanuite care ii macinau sufletul. Trupul ei ce se unduia incetisor cu fiecare respiratie ii tortura nemilos animalul din el. Ochii lui plini de pasiune masurau cu pofta nudul umed ce se afla in fata lui. Ii vedea dintii albi cum muscau ascuns buzele sangerii din care el vroia sa guste.

Fiori fierbinti simti pe spate cand se apropie de ea. In privirea ei vedea foamea cu care il astepta si placerea ce va sa vina. Mainile lui le cautau febril pe ale ei...cu o incetineala dureroasa ii atinse pielea ce ardea si simti freamatul corpului ce tremura usor la atingerea lui. Isi misca degetele tandru si chinuit de dorinta peste formele ei apetisante. Ii vedea sanii cum ii cautau atingerea si buzele ce urlau mut dupa buzele lui pline. Pline de nebunie. Pentru un moment infinit buzele s-au atins intr-o incercare disperata de a se devora salbatic cu o pasiune mistuitoare. Cu fiecare atingere ii alimenta dorinta de a-l avea si de a fi numai al ei. Tremurul dement punea stapanire pe el cu fiecare limba infiorata pe care o simtea insotita de rasuflarea ei fierbinte.

Se simtea ca un vulcan gata sa erupa in orice moment. Sexualitatea din el clocotea ca o magma incinsa ce il ardea pe dinauntru. Suspine ii tasneau din piept cand simtea trupurile in flacari cum se uneau intr-un dans sublim al simturilor ce se impleteau ametitor cu gemetele trupurilor.

Isi dorea ca ea sa il faca sa se simta mereu cum se simtea acum, la un pas de orgasmul eliberator al trupului si al mintii. Tremura spasmodic din adancul sufletului cand ii simtea trupul senzual in bratele lui. Fiecare particica din el fremata la atingerea buzelor ei, gemand cand il infiora din cap pana in picioare printr-o singura privire dominata de lascivitatea dorintei din ochii lui reflectata in privirea ei cutremuratoare.