duminică, 25 octombrie 2009

Be sorry for nothing...

3 cuvinte.3 actori exceptionali.o coloana sonora spectaculoasa.un joc fantastic.Si mai presus de toate o poveste magnifica,fascinanta, teribila. "Meet Joe Black"...
Este un film cum nu cred ca va mai exista vreodata.Un film de o intensitate iesita din comun.Totul este de o eleganta rar intalnita si un sarm deosebit. Actorii sunt geniali pur si simplu geniali...Iar Anthony Hopkins da o savoare nelimitata rolului prin postura si maiestria sa.Brad Pitt este la cel mai bun rol al sau vreodata; interpretarea sa nu cred ca ar fi putut fi egalata de nici un alt actor in viata sau nu.Claire Forlani, personajul feminin este atat de senzuala si de irezistibila incat ar face pe oricine sa se indragosteasca pe loc de ea.Sarutul dintre cei doi (Brad Pitt si Claire Forlani) este de o savoare aproape orgasmica iar scena de dragoste este atat de intensa,senzuala,pasionala orgasmica aproape.
Dragostea apare mereu din senin.Nu stii niciodata cum se manifesta,cand apare,de ce apare,cum sa o descrii, cum sa iti dai seama ca esti indragostit.Pur si simplu dintr-o data realizezi ca esti indragostit.Dar nu poti sa iti explici cum s-a intamplat sau ce simti.Tu doar stii ca esti indragostit.Este ca un fulger care loveste unde apuca.
Dragostea este relativa.Nu poti sa o descrii niciodata.Nu poti niciodata sa fii sigur daca ceea ce simti tu poate fi catalogat drept dragoste.Incadrarea drgostei intr-un anumit tipar ar fi imposibila deoarece acel tipar nu ar avea nici o relevanta.
Dragostea se manifesta intr-un amalgam de moduri.Este o insiruire de sentimente si senzatii aparte adunate intr-un singur cuvant:dragoste."Inmulteste la infinit,ridica la puterea infinitatii si vei avea o scurta viziune a despre ce vorbesc."
Pentru ca dragostea nu poate fi definita.
Pentru ca drgostea nu are nici o limita.
Pentru ca dragostea nu are reguli.
Pentru ca dragostea nu se termina niciodata.
Pentru ca dragostea este pentru toti.
In incercarea de a gasi dragostea multi isi pierd din vedere adevaratul scop al dragostei.Si realizeaza ca dragostea nu are un scop.
Sau o atitudine.
Sau o voce.
Sau un corp.
Sau o mentalitate.
Pur si simplu este ea:dragostea.Atat de simpla si totusi atat de complicata si neinteleasa...
"Love.Passion.Obsession.". Da dragostea este obsesia pasiunii desarvasrsite. O obsesie provenita din pasiunea pentru dragoste.Sau poate o pasiune pentru obsesia de a fi indragostit.