joi, 8 aprilie 2010

Ma otravesti zambind.


In aburii dorintei din chinul noptii eterne ce ma inconjoara iti vad silueta inselatoare cum isi croieste drum printe spinii ce ma orneaza. Imi suflii peste ispitele ce-mi sfasie trupul in mii de vapai divine cu aceeasi pofta de a fi veninul din petalele trandafirilor din ochii mei. Ratacesti in timpul ce se intoarce nepasator cautand incantarea din palmele mele acum devenita un delir visator.

Nu incerca sa imi arzi cu pasiune tabloul in care mi-am pictat inima folosind culorile dorului de tine si umbrele locului gol din mine. Lasa-ma sa ma pierd pe o alee laturalnica ornata cu negrul sufletului tau dansand cu singuratatea unui cuvant:trecut. Sunt plin de trecutul imbibat cu miros de amintiri inlacrimate.

Iti vad razele viselor pe care le-am varsat in sarutul nostru, le vad risipite pe un cer senin plin amaraciune. Si imi straluceste tacerea noptii pierdute printre nuante ale unei secunde de tine. Stele iti sunt ochii in intunericul iubirii mele si ma intreb cum de privesc acum la luna din tine. Mangaie usor bolta ce te acopera cu delicatetea inimii si vei simti atingerea parfumata a buzelor mele ce-ti saruta gandul.

Indrazneste sa tragi in tine tot fumul sentimentelor in care te cantam si vei exploda in milioane de dorinte ale unui amor neimplinit. Ai disparut din zborul trairilor si acum ma cauti printre atingeri de amurg grabit ce-ti fura bucati de inima pline de mine. Curcubeu al emotiilor iti brazdeaza rasaritul cantand la pianul inimilor noastre si tu nu vezi lacrimile dulci de dor ce-ti intuneca ochii. Ma gusti cu pofta din amintiri ce rascolesc in tine ale tale zambete superbe.

Cu cioburi ale soaptelor nespuse te cresteaza amintirea imbratisarii mele.