vineri, 28 mai 2010

Valuri de endorfina



Sa facem dragoste pe plaja, in ploaie…greutatea picaturilor repezi ne elibereaza de orice griji. Vrei sa te contopesc cu buze fierbinti atinse de ploaie. Aroma de intens mi se scurge de pe buze. Sexualitatea din tine rabufneste la fiecare atingere. Doua trupuri rabufnind de dorinte sexuale. Dorinta imperecherii izvoraste din sfarcuri coplestie cu saruturi. Un vulcan erupe violent in tine. Tremurul se raspandeste prin corp si zbiara catre implinire. Amestec de tandrete si salbaticie.



Valuri turbate…nisip aspru…par ud… duritatea stancilor…duritatea mea… Marea geme patrunsa de fericirea ta. Isi trimite limbi reci sa ne racoreasca fierbinteala extazului. Aburi de placere umeda tasnesc din noi. Sarea valurilor se topeste pe sfarcuri excitate.



Frigul in noapte. Singura caldura este e a trupurilor transpirate de dorinta ce se agita intr-un dans nebunesc al simturilor.. Rasuflari intrerupte in ritmuri constante. Te musc de gat, iti infigi unghiile in spatele meu... Umezeala din aer o gasesti intre picioare pline de amor. Te trag de par. Ma tragi inauntru. Atat de adanc incat iti zdrobesc sufletul cu dorinta.



Bucuria gustului unei femei exaltate. Geamatul placerii ce-ti gandila timpanele. Spasmul puternic al coapselor ce te trag adanc infingandu-te in erotism ud. Urlete tremurande ale sufletelor devenite o singura fiinta innebunita de sex crunt, pur animalic.

Miros de femeie penetrata cu furie. Durerea placerii oglindite pe chipul ei.

Parfum de trupuri infierbantate. Miros de tigara invingatoare. Aroma de eliberare carnala. Goliciune transpirata ne rascoleste simturile.