joi, 1 martie 2012

Sarut salbaticNoapte rece ma inconjoara cu fantasmele fulgilor ei si buzele tale sunt acum fulgii de nea. Iti sarut o lacrima de pe oraz, dar altele apar, albe si incununate de gheata. O clipa…si lacrimile cerului curg acum inspre buzele tale sangerii unde eram eu acum doua clipe. Iti patrund in suflet si vad in buzele tale toata caldura de care am nevoie iarna. Ni se scurg amintiri de pe buze doar ca sa le traim din nou in imbratisarea asta calda.
Ne racoreste sufletul noaptea asta rece si praf de iarna ni se asterne pe gene. Fiecare fulg care imi poposeste pe buze ma arde precum sarutul tau dar nici o avalansa nu m-ar cutremura precum sarutul tau salbatic.
 Iti cad stele din noapte in par si sclipesti precum diamantul din ochiul tau. Niciodata nu am vrut sa fac diamante sa curga din ochii tai, dar acum privindu-le cum se preling peste tine imi dau seama cat de frumos trebuie sa fie sufletul tau daca asemenea minunatii curg din el.
Miros de tine la pieptul meu ma urmareste pana acasa si se aseaza peste toate gandurile mele. Sanii tai rotunzi imi chinuie mintea  si ochii aia mari imi fac patima sa urle. In intunericul din mintea mea tu esti luminoasa acum.