miercuri, 5 martie 2014

dor in tinepe buze dor imi curge iar  limba-ti strapunge soapta ce fuge prin gand direct in sange. stii ca acolo se strange toata nevoia mea de-a ajunge. imi fac loc intre coapse fierbinti. iti dai voie  sa ma simti atingand adancuri, alunecand inspre minti. ti-am sarutat sanii precum saruta vulturii dimineata si am simtit ca plutesti pe fiecare rasuflare ce-ti intareste sfarcul in zambetul meu . sunt ude soaptele dintre noi si pielea ne infioara pe amandoi.
musc dorinta.
respiri prin mine. vreau sa te patrund pana in semnele ce mi le-ai crestat pe spate. se spune ca suntem niste animale iar eu iubesc salbaticiunea din noi. te devorez fara sa-mi pese ca ma pierd pe mine gustand din tine. uite ca am invatat sa ne placa matematica iar problemele nu au fost niciodata mai absente ca acum printre  aceste doua cifre.
ma inveti ce inseamna placerea cu fiecare spasm ce ne leaga mai strans. pasiune tare; tu impletesti  picioare intr-o prinsoare o nebuna incercare de a ma primi mult mult mult dupa ce soarele rasare. ma cufund in tine cu toata dorinta de a nu mai parasi vreodata asternuturile pictate cu noi.
invalmaseala de trupuri si patima, iubire carnala aprinsa cu nevoie. ne-am luat doza de salbaticie si pot sa gust instinctul ce ti s-a strans sub san. nu-mi pot opri cu tremuratul de cand ai urlat deasupra mea eliberand amintiri despre cat ne-am vrut. mereu ma intreb daca asta e ultima oara sau e abia prima data cand te am asa cum ma vrei.
ne vedem la rasaritul de maine. sau in apusul de ieri. nu mai conteaza daca e reala fantezia pe care o traim. iluzia asta de ajuns.
sau nu.
 tu nu esti niciodata de ajuns.